Verkoop

Uw woning te koop zetten is een flinke stap. Het betekent afscheid nemen van een fase en een start van iets nieuws. Wat uw mogelijkheden zijn, is vaak afhankelijk van de verkoop van uw woning.

Wij werken met verschillende pakketten. Full service pakket: U kunt er voor kiezen om het hele verkooptraject uit handen te geven en dit onder te brengen bij een gespecialiseerd makelaarskantoor. Het is echter ook mogelijk om zelf uw huis te verkopen waarbij wij beperkt ondersteunen, tegen een budget tarief, het zogenoemde budget pakket. U kiest voor het pakket op maat wanneer u  een combinatie van deeldiensten afgestemd op uw wensen prefereert.

Full service pakket:
Uw huis te koop aan bieden bij een makelaarskantoor met meer dan 25 jaar ervaring vergroot uw kans op succes aanzienlijk. Wij nemen alles van u uit handen, van aanmelding tot succesvolle verkoop. U heeft geen zorgen, kunt vertrouwen op onze expertise en kennis van de makelaardij alsmede de geslepen onderhandelingen die wij voeren om zo de maximale opbrengst uit de verkoop te kunnen halen.

Budget pakket:
U heeft zelf kennis van de huizenmarkt en gaat er van uit dat het huis snel wordt verkocht. Het budget pakket is perfect voor u geschikt! 2VeldMakelaars meldt uw huis aan bij funda, maakt professionele foto’s en geeft indien nodig advies. Daarnaast voeren wij de onderhandelingen met de kandidaat koper en maken wij bij verkoop van uw huis ook de koopakte op.

Op maat pakket:
U heeft specifieke wensen over verkoop van uw huis? Bel gerust voor een afspraak om samen met u tot een goed pakket te komen dat aan uw verwachtingen voldoet.

We doen wat we met u hebben afgesproken. Daarmee laten wij zien wat voor ons écht belangrijk is: een tevreden cliënt in elke fase van de verkoop.